Prestatie door

plezier

DIGIDUIF

De leerkrachten van de groep van uw kind(eren) sturen berichten en uitnodigingen via digiDUIF. U kunt deze berichten lezen door in te loggen op de website van digiDUIF of door de app te downloaden.

Als ouder/verzorger van een leerling op de Wilgenhoek ontvangt u een activeringscode. Hiermee kunt u zelf een account aanmaken.
Geen activeringscode ontvangen? Neem dan contact op met de Wilgenhoek.

KLASBORD

De leerkrachten laten graag zien welke activiteiten ze ondernemen op school en wat uw kind beleeft. Dat doen we via Klasbord, een communicatieplatform speciaal ontwikkeld voor gebruik in het onderwijs. Voor buitenstaanders is de inhoud niet zichtbaar, dus Klasbord is veilig en vertrouwd.

Ouders/verzorgers maken zelf een account aan op Klasbord.nl, waarna u kunt inloggen via de website of app en de klas van uw kind kunt volgen.