Wilgentalententheater

Laat je

zien op het

MUZIEK & CULTUUR

Op cultureel vlak beleven en ervaren de kinderen veel gedurende het jaar op De Wilgenhoek:

• Muziekles door onze eigen muziekdocent
  • Naschoolse muziekles en wijkorkest met MuziekLab
  • Jaarlijks culturele excursies en uitstapjes voor iedere groep
  • Cultuurproject, de hele school in teken van een spectaculair thema
  • Wilgentheater waarin de groepen zichzelf presenteren
  • Wilgentalententheater, kinderen laten hun talent zien voor de hele school!
  • Naschoolse culturele activiteiten voor kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders via het Jeugdcultuurfonds

MUZIEKLES OP DE WILGENHOEK

ONZE MUZIEKJUF

‘Mijn naam is Rozemarijn Timmer en vanaf januari 2017 ben ik bij de Wilgenhoek de muzieklessen gaan verzorgen. En daar heb ik ontzettend veel zin in! Na mijn opleiding aan het ArtEZ conservatorium, heb ik op zeer diverse plekken lesgegeven. Van dansles voor kleuters, theaterklassen voor jongeren en zanglessen voor senioren naar muziekles in het basisonderwijs en kinderbegeleiding bij theatervoorstellingen. Tijdens de muzieklessen zullen de kinderen kennismaken met verschillende domeinen van muziek zoals zingen en spelen maar ook bijvoorbeeld noteren en improviseren. Dit aan de hand van hedendaagse muziek, klassiekers en wereldmuziek.
Ik hoop dat het op school én thuis gaat swingen!’

JEUGDCULTUURFONDS

Het Jeugdcultuurfonds Haarlem stelt zich ten doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders de kans te geven om toch aan actieve kunstbeoefening te kunnen doen, terwijl er thuis geen geld voor is. Het Jeugdcultuurfonds doet dat door de contributie of lesgeld van de culturele activiteit voor zijn rekening te nemen. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt aan de culturele organisatie of vereniging.

AANMELDEN OF INFORMATIE AANVRAGEN?

Een aanvraag bij het fonds kunnen ouders en kinderen (of culturele organisaties) niet zelf doen, dat kunnen alleen zogeheten intermediairs. Op de Wilgenhoek heeft meester Danny de rol van intermediair.

Jeugdcultuurfonds Haarlem
Babette van de Weg, consulent
consulent.haarlem@jeugdcultuurfonds.nl

2000 GJ Haarlem
+31 6 4312 1900
Bereikbaar op maandag, donderdag en vrijdag 09.00 uur – 14.00 uur.