maandag 5 maart:
School gesloten i.v.m. staking
maandag 19 maart:
week van de lentekriebels

Deze week herhalen we alle regels!

U herkent hem vast wel vanuit de hal, de prachtige impressie van ons mooie gebouw. Gemaakt door Daan Berkhof.

week 10 – 5 maart 2018

Nieuw MR-lid stelt zich voor!

Mijn naam is Elias Klein en ik ben de vader van Jonas (groep 7) en Fedde Jan (groep 4). Hierbij een korte omschrijving van wie ik ben en waarom ik mij heb opgegeven voor een plekje in de MR.
Ik heb een las-& klusbedrijf en probeer daarnaast om mijn hobby als meubelmaker meer en meer deel te laten uitmaken van mijn werk.

Doordat ik op veel verschillende plekken heb gewerkt, van gezondheidszorg tot Research en Development en daarnaast een uitgebreid sociaal leven heb, ben ik van mening dat ik van vele markten thuis ben en een gezonde kijk op het leven heb. Mijn minder sterke kant is dat ik zeg wat ik denk en dat is tevens mijn sterke kant. :-))

Mijn motto is: “drie keer links is ook rechts”.
Wellicht tot snel!
Elias Klein

Tevredenheidsonderzoek

We weten dat iedereen tegenwoordig overvallen wordt met dit soort onderzoeken maar we hopen dat u de moeite wil nemen om deze lijst in te vullen. Bij een goede respons krijgen we een representatief beeld van de staat van de school, vanuit uw ogen. Deze resultaten bespreken we uiteraard in de MR en de ervaring leert dat de opbrengst een basis kan vormen voor nieuwe plannen en ontwikkelingen.

Heeft u meerdere kinderen, vult u dan alstublieft per gezin de vragenlijst slechts eenmaal in en houdt u daarbij uw oudste kind op onze school in gedachten.

U vindt deze vragenlijst op: https://nvl.vbent.org/kvpo/inloggen.php?c=4G4726

Als deze link niet werkt, kopieer en plak hem dan alstublieft in de adresbalk van uw browser. Kies vervolgens voor de optie ‘inloggen’. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 2 april aanstaande.

Wat gebeurt er met de resultaten?

De resultaten van het onderzoek worden geanonimiseerd en zijn dus niet te herleiden tot personen of e-mailadressen. Na afloop van het onderzoek wordt u geïnformeerd over de resultaten van het onderzoek. Natuurlijk bespreken we de resultaten ook in de MR.

Bij de leerlingen van gr 5 t/m 8 en bij de medewerkers van de school nemen we ook een onderzoek af waardoor we een compleet beeld hebben van ieders tevredenheid.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

DansLab gaat van start!

Er zijn al muzieklessen na school via MuziekLab. Nu kun je ook dansen na school via DansLab!
Dansen is bewegen op muziek, maar hoe moet je dan bewegen? Nou niks moet en (bijna) alles mag, dans komt vanuit jezelf en is niet persé goed of fout. Juist daardoor is het een heerlijke manier om je even helemaal uit te leven.
In de lessen komen verschillende dansstijlen aan bod, denk maar eens aan streetdance of aan modern. Die stijlen heb je vast weleens op tv gezien. Maar ook minder bekende dansstijlen komen voorbij, zoals bijvoorbeeld werelddans. Hierbij dans je dansen uit verschillende landen. Bij DansLab ontdek je het allemaal en maak je daarna je eigen dans. Aan het einde van de lessenserie is er een open les waar je aan je ouders kunt laten zien wat jij geleerd hebt. Dus heb jij zin om uit je dak te gaan en lekker te bewegen op goede muziek? Schrijf je dan snel in!

DansLab voor leerlingen groep 3 t/m 5
10 lessen op maandagmiddag 15.30-16.30
De Wilgenhoek, Wilgenstraat 81
Docent Ronja Metten
Start 9 april

DansLab voor leerlingen groep 6 t/m 8
10 lessen op maandagmiddag 16.30-17.30
De Wilgenhoek, Wilgenstraat 81
Docent Ronja Metten
Start 9 april

Inschrijven voor 14 maart via : https://www.hart-haarlem.nl/naschools

Nieuwe website, nieuwe tak!

We maken met de nieuwe website en nieuwe lay out van de Wilgentak een grote stap vooruit en daar zijn we trots op!

In de wetenschap dat het merendeel van de ouders online content bekijkt op smartphones en tablets wilden we in onze communicatie ook met de tijd mee en een website en nieuwsbrief die zich aanpast op alle toestellen. Digiduif blijven we natuurlijk ook gewoon gebruiken.

Foto’s zullen we via Klasbord blijven verspreiden wanneer dat dit schooljaar als succesvol word ervaren.  Ook zullen we foto’s van evenementen (schoolreis/sint/kerst/disco etc.) via de besloten fotomap op de website blijven aanbieden.

De oude website is tijdelijk offline maar zal binnenkort terug online komen zodat de foto’s etc. niet verloren gaan. Heeft u verder op- of aanmerkingen horen we het natuurlijk graag.

Klimwand!

We hebben al een tijdje het plan om een muur op ons speelplein te voorzien van grepen zodat er door de kinderen (horizontaal) geklommen kan worden.
Het aanschaffen en het bevestigen van de grepen kunnen we zelf. We ontberen echter wel de klimervaring en kennis om de grepen op de juiste plek te hangen. Is er een ouder (oom, tante of kennis mag natuurlijk ook) die ons kan adviseren?